Videoesittelyt eduskuntapuolueiden ympäristölinjauksista

Tavallisella kansalaisella on kohta käyttämisen arvoinen tilaisuus vaikuttaa omalta osaltaan ympäristöasioihin(kin) äänestämällä eduskuntavaaleissa. Tulevalla vaalikaudella pitäisi tehdä merkittäviä, tutkittuun tietoon perustuvia poliittisia päätöksiä, jotta pahimmilta ilmastonmuutostuhoilta voitaisiin välttyä. Ilmastokatastrofin kynnyksellä seistessämme ilmastokysymysten ei siis pitäisi enää olla äänestäjille, eduskuntavaaliehdokkaille tai millekään puolueelle marginaaliasioita.

Suomen luonnonsuojeluliitto julkaisee eduskuntavaalien alla esittelyvideot yhdeksän eduskuntapuolueen  ympäristölinjauksista. Tiistaista 26.3.2019 alkaen julkaistaan päivittäin yksi yhtä puoluetta ja sen ympäristökantaa esittelevä video. Video julkaistaan aina aamulla kello yhdeksän, ja näin tapahtuu siis yhdeksän päivän ajan. Videot ovat nähtävissä Suomen luonnonsuojeluliiton sometileillä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Luonnonsuojeluliiton arviot nykyisten eduskuntapuolueiden ympäristölinjauksista perustuvat eduskuntapuolueiden omiin ohjelmiin sekä luonnonsuojeluliiton omaan ympäristökyselyyn, joka julkaistiin helmikuussa ilmestyneessä Luonnonsuojelija-lehdessä.

Suomen  eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntaina 14.4.2019. Ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 3.–9.4.2019 ja ulkomailla 3.–6.4.2019.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.